[Părere] Tratament pentru refacerea părului deterioratNu cu mult timp în urmă, o prietenă de pe snapchat, Sandra Misaca, îmi recomanda acest tratament cu uleiuri pentru păr deteriorat și rebel, așa cum era al meu atunci.


N-am ezitat și l-am cumpărat iar acum vin să vă spun părerea mea reală despre el.


Acest tratament cu uleiuri de la Schwarzkopf din gama Gliss, un spray leave-in care se poate aplica ori pe părul ud, ori imediat după spălare, așa cum îl folosesc și eu.


Îl aplic pe părul umed, după ce l-am stors în prosop, înainte să-l usuc cu uscătorul de păr. Astfel părul se usucă frumos pentru că firele se așează frumos, cuminte, fără prea multe fire rebele cum e de obicei la mine. Părul nu are așa mult volum că și atunci când nu-l folosesc, dar îmi place pentru efectul său de hrănire a firelor de păr și pentru cum se cumințește coafura.


Este o variantă accesibilă pentru îngrijirea, hrănirea firelor de păr, dar și pentru faptul că ajută la aranjarea frumoasă a coafurii lejere.


Mai multe detalii despre când și cum îl folosesc, găsiți pe contul meu de snapchat, imagini publice pentru 24 ore, așa că, grăbiți-vă: debora_tentis .L-ați folosit? Ce părere aveți despre acest produs? 


 Aștept să ne întâlnim și pe: 

  Youtube  Instagram  Facebook  Pinterest  Twitter   Bloglovin 
Subscribe by Email
Snapchat: debora_tentis

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.