Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml

Noutăți de Septembrie – 5 într-o săptămână #20


În luna Septembrie, pe lângă revistele mele preferate, am decis să încerc câteva produse noi. Și de data aceasta, nu sunt doar produse pentru îngrijirea pielii și produse pentru siluetă.

Revistele mele preferate pentru Septembrie sunt Revista Glamour (favorita mea) și Revista Marie Claire. Ambele au articole dedicate noilor trenduri de beauty și fashion pentru sezonul de toamnă, pe lângă alte articole frumoase.

Revista Glamour are și cadou, un lac de unghii de la Rimmel London, și eu mi-am ales nuanța 345 Black Cherries. O nuanță de cireșe extra coape, perfectă pentru toamnă.

Pentru ten vreau să încerc și să descopăr produsele Aoliv, care conțin ulei pur de măsline crescut pe dealurile Greciei. Produsele au componente naturale cum sunt aloe vera organic și uleiul de măsline organic. Le voi încerca și voi reveni cu păreri.

Despre deodorantul Nivea, nu prea mai am ce să spun, pentru că este suficient de cunoscut, dar în mod deosebit îmi place această variantă de fresh natural pentru că are aroma specifică Nivea, dar cu o tentă mai fresh. 

Pasta de dinți Elgydium pentru albire este un produs chiar foarte bun pentru igiena orală, așa că îl voi testa și vă voi spune părerea mea.

Despre Visislim se aud tot felul de păreri, totuși eu cunosc câteva persoane care au slăbit folosind acest produs. Am ales varianta Light pentru că vreau să-mi diminueze pofta de mâncare, dar vreau să fac și puțin sport, să folosesc creme anticelulitice și să ia suplimentar magneziu (Magnerot) pentru a-mi suprima pofta de dulce. 

Ultimul produs este oja cu o culoare perfectă de nude de la Rimmel London, pentru care mă bucur foarte mult că am descoperit-o. Este nuanța 498 Rain Rain Go Away și o iubesc!

Voi ce noutăți încercați în această lună? Chiar sunt curioasă…

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?