Noutăți de Septembrie - 5 într-o săptămână #20


În luna Septembrie, pe lângă revistele mele preferate, am decis să încerc câteva produse noi. Și de data aceasta, nu sunt doar produse pentru îngrijirea pielii și produse pentru siluetă.

Revistele mele preferate pentru Septembrie sunt Revista Glamour (favorita mea) și Revista Marie Claire. Ambele au articole dedicate noilor trenduri de beauty și fashion pentru sezonul de toamnă, pe lângă alte articole frumoase.
Revista Glamour are și cadou, un lac de unghii de la Rimmel London, și eu mi-am ales nuanța 345 Black Cherries. O nuanță de cireșe extra coape, perfectă pentru toamnă.

Pentru ten vreau să încerc și să descopăr produsele Aoliv, care conțin ulei pur de măsline crescut pe dealurile Greciei. Produsele au componente naturale cum sunt aloe vera organic și uleiul de măsline organic. Le voi încerca și voi reveni cu păreri.

Despre deodorantul Nivea, nu prea mai am ce să spun, pentru că este suficient de cunoscut, dar în mod deosebit îmi place această variantă de fresh natural pentru că are aroma specifică Nivea, dar cu o tentă mai fresh. 

Pasta de dinți Elgydium pentru albire este un produs chiar foarte bun pentru igiena orală, așa că îl voi testa și vă voi spune părerea mea.

Despre Visislim se aud tot felul de păreri, totuși eu cunosc câteva persoane care au slăbit folosind acest produs. Am ales varianta Light pentru că vreau să-mi diminueze pofta de mâncare, dar vreau să fac și puțin sport, să folosesc creme anticelulitice și să ia suplimentar magneziu (Magnerot) pentru a-mi suprima pofta de dulce. 

Ultimul produs este oja cu o culoare perfectă de nude de la Rimmel London, pentru care mă bucur foarte mult că am descoperit-o. Este nuanța 498 Rain Rain Go Away și o iubesc!

Voi ce noutăți încercați în această lună? Chiar sunt curioasă...


 Aștept să ne întâlnim și pe: 

  Youtube  Instagram  Facebook  Pinterest  Twitter   Bloglovin 
Subscribe by Email
Snapchat: debora_tentis

Niciun comentariu:

www.farmacistonline.ro Debora Tentiș Cheregi . Un produs Blogger.