Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

Tratament rapid pentru coșurile inestetice


Puține sunt persoanele care n-au avut niciodată probleme cu acneea.

Eu sunt prin cei care fac acnee sezonieră pe bază de stres pentru că al meu corp nu vrea nici cum că eu să fiu stresată sau obosită. Și cum n-am primit concediu deloc în ultimul an de la vechea conducere a farmaciei, vă dați seama că s-a văzut și pe fața mea.

În fine, noroc cu noul patron care m-a înțeles și m-a lăsat în concediu din a doua lună de angajare și puțin m-am odihnit.

Așa că hai să trecem la produsul zilei de astăzi: cremă ultra activă Stop Acnee de la Gerovital Plant.

Este acel mic produs indispensabil în casă omului și dacă am fost sceptică până acum și nu l-am încercat, în urmă cu vreo două luni, într-o sâmbătă dimineața la 8:15 eram în magazinul DM din Zalău special pentru a cumpăra această minunăție.

Este o cremă, așa cum se și numește ea, ultra activă care usucă foarte repede coșurile și le vindecă la fel de repede. Dacă o aplic imediat ce intenționează un coș să se adune, pe a doua zi dimineața Abia dacă se mai vede.

Dacă este un coș pe care l-am bâzâit și s-a făcut un ‘monstru’ pe fața mea, atunci v-a fi nevoie de vreo două-trei zile ca să nu se mai vadă așa urât, dar tot îl usucă și se vindecă frumos.


Ce e frumos la această cremă ultra activă, este faptul că se poate aplica in două moduri. Când ești acasă sau peste noapte poți aplica o cantitate mai mare de produs care să acopere și să acționeze repede și în profunzime, sau o poți aplica într-un strat subțire sub machiaj și tine coșul în frâu până ajungi înapoi acasă că să-l tratezi.

Chiar este eficientă și îmi place foarte mult. M-am îndrăgostit de ea și cred că o voi avea în casă tot timpul de-acum încolo.

Online o găsiți pe farmec.ro sau aici pe 1001cosmetice. Are 15 ml și termen de valabilitate 12 luni de la deschidere. Am cumpărat-o cu 12 lei.

Ați încercat această cremă ultra activă de la Gerovital Plant?

  

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?