La Roche Posay Anthelios XL SPF 50 - reviewȘtiu că vara este deja pe sfârșite, dar totuși cred că acum este un moment propice să vă spun părerea mea despre o cremă pe care am folosit-o toată vara.

Și dacă v-am spus deja că am folosit-o toată vara, începeți să vă faceți o părere. Da, așa este, crema Anthelios XL SPF 50 colorată și cu efect anti-strălucire a fost crema verii pentru mine, datorită compoziției, efectului și aspectului său pe fața mea.Am pomenit această cremă de prea multe ori, vara aceasta, în diferite articole și diferite clipuri, a fost favorita mea timp de două luni, am dus-o la mare și am folosit-o zilnic acasă și la muncă... așa că nu mai are nevoie de o prezentare prea mare și mă voi rezuma doar la aspectele importante despre această cremă.

Anthelios XL SPF 50+ anti-shine este o cremă pentru față cu factor de protecție mare și efect anti-strălucire care, chiar protejează împotriva razelor UVA si UVB, petele existente sunt diminuate și apoi dispar și la o aplicare zilnică pot să vă spun pe pielea mea, că nu apar pete sau pistrui de la soare.

Efectul său anti-strălucire rezistă în jur de 8 ore, la fel ca și protecția solară. Totuși, dacă mergeți la ștrand sau la mare, sau dacă transpirați excesiv în zona frunții și a feței în general, vă recomand să o reaplicați la 3-4 ore ca să vă mențineți un strat protector compact împotriva petelor de soare.

La mine a funcționat foarte bine și având în vedere că am folosit-o zilnic toată vara,m-a ferit de pete și pistrui și tenul meu nu a îmbătrânit excesiv pe timpul verii, cei 75 lei cât am dat pe ea, au fost cea mai bună investiție. Vine mai puțin de 1leu/zi.

Cel mai bun preț l-am găsit pe aoro - aici.

Mai jos aveți și un video în care vă spun mai multe.Nu uitați să vă abonați pentru a fila curent și cu alte păreri.
Voi ce cremă cu SPF ați folosit vara asta?
 Aștept să ne întâlnim și pe: 

  Youtube  Instagram  Facebook  Pinterest  Twitter   Bloglovin 
Subscribe by Email
Snapchat: debora_tentis

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.