Garnier Soluție micelară bifazică - prima impresie


Bună dragele mele!

Azi vin cu un articol, tipic mie. Articolele cu 'prima impresie' le fac pentru că sunt încântată că mi-a ajuns pe mână un anumit produs. În cazul de față, soluția micelară bifazică Garnier.

Am tot vrut să o caut dar nu a avut timp săptămâna trecută să ajung prin magazine pentru că am lucrat aproape toată ziua. Dar joi am aflat că se găsește în DM, așa că sâmbătă 
m-am dus să o caut și m-am dus până în DM special pentru acest produs. Vă dați seama ce mult m-am bucurat când am văzut că era ultimul produs la raft?

Deși a fost cam scumpă, pentru un produs Garnier, am cumpărat-o cu 28 lei și mai apoi am aflat că în Auchan era mult mai ieftin. Asta e.

Ca și primă impresie, pot să vă spun că această variantă de soluție micelară este una bifazică, adică are și ulei adăugat în apă cu micele. De-asta se numește soluție micelară și nu apă micelară. Chiar dacă are ulei adăugat, totuși poate fi folosită pentru toate tipurile de ten, pentru faptul că are doar o parte mică de ulei.

Ca și efect, la prima folosire, a curățat foarte bine tenul și am descoperit pe dischetă și urme de la rimelul aplicat ieri, care a mai fost demachiat. Deci, curăță bine chiar și rimelul rezistent la apă.

Fiind bifazic, nu usucă tenul, așa cum promite și nu lasă tenul uns sau gras. Urmele puține de ulei se pot îndepărta cu apă sau pur și simplu cu prosopul. Nu a fost nevoie să-mi spăl tenul cu un gel de curățare.

Așa că, la prima impresie chiar îmi place pentru că îndepărtează tot machiajul. Ambalajul are 400 ml și este justificat prețul pentru efect, deși, așa cum v-am spus, în DM este el mai scump.

Online o găsiți aici. Gentuța din imagine este un plic cu un model superb! Este dintr-un material mare și am cumpărat-o de pe answer (link).

Voi ați încercat această soluție micelară? 
Vă place / nu vă place?

 Aștept să ne întâlnim și pe: 

  Youtube  Instagram  Facebook  Pinterest  Twitter   Bloglovin 
Subscribe by Email
Snapchat: debora_tentis

Niciun comentariu:

www.farmacistonline.ro Debora Tentiș Cheregi . Un produs Blogger.