Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

De ce e necesar balsamul de buze cu SPF?

Prea puține persoane știu cât de important este să folosești un balsam de buze cu protecție împotriva razelor solare nocive.

Poate ați observat că de foarte multe ori vara, chiar dacă nu e frig să ni se usuce buzele, tot ajungem să avem buze uscate și exfoliate.

Razele solare deshidratează buzele iar dacă mai adăugăm și puțin vânt, vom avea buze uscate, crăpate, exfoliate care dor și sunt inestetice.

Exact ca și pielea tenului sau a corpului, și buzele noastre au nevoie de protecție solară pentru a rămâne moi, catifelate și frumoase.


În fiecare vară caut câte un balsam de buze cu protecție solară și anul acesta am hotărât să încerc unul mai ieftin și l-am ales pe cel din dm, marca dm.  Are SPF 50, nu se deformează la soare așa că poate fi luat pe plajă cu ușurință.

Acum că sunt la mare și stau la soare zilnic, am nevoie toată ziua de el și pot să vă spun că buzele mele au rămas catifelate și frumoase ca și înainte să mă expun la soare.

Poate fi găsit în magazinele DM și costă în jur de 10-15 lei, dacă îmi amintesc bine.

Voi ce balsam de buze folosiți?

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?