Ce-am luat la plajă în primele 2 zile


Bună dragele mele,


Am ajuns și eu să am concediu și am hotărât să venim la mare. Am ales plaja Costinești, pentru că am mai fost aici și mi-a plăcut.


Cum știți de pe snapchat, toată hotărârea și drumul spre mare s-au făcut peste noapte și n-am apucat să-mi pregătesc prea bine ce să iau cu mine pentru mare. Totuși am ales câteva produse pe care să le iau de acasă și am ales să-mi cumpăr ce mai am nevoie de aici, mai ales pentru faptul că așa am făcut și data trecută și a fost chiar bine.

Produsele Tropic eu nu le-am găsit în Oradea sau Zalău, dar m-am îndrăgostit de ele data trecută când am fost la mare și când am folosit prima dată un produs de-a lor. Au compoziții frumoase, efect bun și prețuri accesibile.

Și am făcut bine că nu am cumpărat altceva, pentru că am găsit emulsia tip spray cu ulei de argan si unt de cacao cu protecție SPF 50. Chiar îmi place compoziția și faptul că are pompiță. Protejează chiar bine deși n-am bronzat chiar frumos. A costat 20lei.

De acasă am adus balsamul de buze marca dm cu SPF 50 despre care v-am scris ieri aici și care m-am ajutat să nu-mi ard buzele.
Despre apa termală Avene nu prea mai am ce să vă spun, că o cunoaștem cu toții. Răcorește, hidratează și calmează pielea iritată și arsă de soare. Nu am fost suficient de atentă să-mi adus un flacon mai mare... Asta e.

Ați încercat careva dintre aceste produse?


 Aștept să ne întâlnim și pe: 

  Youtube  Instagram  Facebook  Pinterest  Twitter   Bloglovin 
Subscribe by Email
Snapchat: debora_tentis

Niciun comentariu:

www.farmacistonline.ro Debora Tentiș Cheregi . Un produs Blogger.