3 descoperiri săptămână aceasta


Fete dragi și frumoase, azi vă scriu despre 3 noi produse pe care le-am descoperit în ultima săptămână și pe care vă propun să le încercați și voi. 


De ce? Pentru că merită și vă spun mai jos câteva detalii.

Crema termică anticelulitică din noua gamă cu extract de mac de la Gerovital Plant este o cremă minunată pentru luptă împotriva celulitei. Are efect de încălzire și primele rezultate le-am văzut din prima săptămână de utilizare.

Crema de mâini cu gălbenele din gama Natural, tot de la Farmec, am descoperit-o abia acum o săptămână dar pot să vă spun că este o cremă hidratantă care înmoaie și reface pielea uscată a mâinilor. Se absoarbe repede, nu lăsa urme grase și nu are miros.
  BB Cream-ul All-in-One de la Cien l-am luat la întâmplare din Lidl în timp ce așteptam în rândul de la casă. Trebuie să vă spun că a costat doar 9.90 lei și este un BB Cream cu totul minunat. Mi-am ales varianta Light și mi se potrivește de minune. Are acoperire medie-bună pentru o astfel de cremă, este lejeră și oferă tenului un aspect foarte frumos.

Normal, voi reveni cu păreri detaliate pentru fiecare produs, dar sunt produse pe care le iubești după prima săptămână, așa cum am pățit și eu cu aceste trei produse. Din acest motiv am hotărât să vă spun cât de minunate sunt mai ales pentru anotimpul cald de vară.

Ați folosit careva dintre aceste produse? 


 Aștept să ne întâlnim și pe: 

  Youtube  Instagram  Facebook  Pinterest  Twitter   Bloglovin 
Subscribe by Email
Snapchat: debora_tentis

Niciun comentariu:

www.farmacistonline.ro Debora Tentiș Cheregi . Un produs Blogger.