Noi produse de la Bioten cu Uleiuri Prețioase


Hello, hello!

Poate că știți deja, cu ceva timp în urmă cei de la Bioten au lansat o nouă gamă de creme sub numele de Bioten cu uleiuri prețioase.

Cu câteva luni în urmă am hotărât să nu mai public știri despre produse pe care nu le-am încercat și vreau să mă țin de asta. De aceea nu am publicat nimic atunci la lansare, dar am fost în magazine și am căutat produsele și pentru că au preturi accesibile, am decis să le cumpăr și să le încerc.


Uite că le-am încercat și pot să vă spun părerea mea, dar voi începe cu ce spun cei de la Bioten despre cremele lor și apoi eu vă voi spune o primă impresie.


#


Uleiurile preţioase Bioten din noile creme pentru faţă

Bioten, brand inspirat din simplitatea naturii, lansează gama pentru îngrijirea tenului cu uleiuri preţioase. Precious Oils îmbină bogăţia uleiurilor fine cu ingrediente specifice nevoilor fiecărui tip de ten. Folosite din timpuri străvechi, uleiurile sunt sursă binecunoscută de frumuseţe şi izvor de confort pentru piele.
Gama Bioten Precious Oils respectă nevoile tenului cu ingrediente naturale, ce redau starea de bine şi sănătatea pielii.


Regenerare cu lăptişor de matcă şi complex de uleiuri preţioase – crema antirid (ten normal şi mixt); 
preț recomandat 13,18 lei
Noua cremă antirid reprezintă rezultatul dintre complexul de uleiuri preţioase Bioten şi miraculosul lăptişor de matcă. Uleiurile preţioase hrănesc în profunzime şi oferă pielii elasticitate, supleţe şi stare de confort, iar lăptişorul de matcă este un super ingredient ce netezeşte şi regenerează epiderma şi o hrăneşte intens. Datorită proprietăţilor ingredientelor naturale, tenul devine luminos şi străluceşte a sănătate. Şi, ca o reamintire, cel mai eficient tratament împotriva semnelor de îmbătrânire este prevenţia apariţiei acestora!

Efectele benefice ale Panthenolului – crema hidratantă (ten normal şi mixt); 
preț recomandat 11,39 lei
Crema hidratantă pentru ten normal şi mixt de la Bioten echilibrează şi păstrează starea de bine a pielii, datorită complexului de uleiuri preţioase, extractului de miere şi panthenolului. Uleiurile preţioase hrănesc şi hidratează intens pielea, în timp ce mierea are acţiune tonifiantă şi remineralizantă. Panthenolul este vitamina B5 utilizată în cosmetologie şi are capacitatea de a reţine apă în stratul superior al epidermei, rezultând o piele mai bine hidratată şi mai elastică.

Hidratare şi hrănire cu Unt de Shea – cremă hidratantă (ten uscat, sensibil); 
preț recomandat 11,39 lei
Tenul uscat are nevoie de hidratare intensă pentru a-şi recăpăta strălucirea. Complexul de uleiuri preţioase din noua cremă Bioten hrăneşte în profunzime şi echilibrează ph-ul pielii. Crema este înnobilată cu miere pură, ce are rol antioxidant şi revitalizează tenul. Proprietăţile sale calmante, tonifiante şi remineralizante îmbunătăţesc calitatea pielii. Tenul sensibil şi uscat este predispus la o îmbătrânire prematură. Recunoscut ca fiind cel mai bun antidot natural împotriva îmbătrânirii pielii, untul de shea stimulează regenerarea celulară şi hrăneşte în profunzime pielea însetată.

Gama Precious Oils include şi laptele demachiant cu uleiuri preţioase.


#
 Prima impresie
Gelul de curățare pentru tenul mixt cu miere și extract de cimbrișor este un gel de curățare eficient și potrivit pentru tenul mixt. Curăță delicat dar bine tenul, lăsând-ul curat, proaspăt și nu usucă tenul. Miroase bine și are preț accesibil.

Crema hidratantă 24 ore pentru ten mixt are o consistență cremoasă și se simte că are uleiuri adăugate. Pentru tenul meu mixt este prea grasă pentru a fi purtată ziua, dar este o cremă bună pentru noapte. Hidratează și hrănește pielea tenul și e potrivită că și cremă nutritivă sau mască de dormit după o exfoliere a tenului, după o demachiere mai agresivă, după un drum lung când folosești aerul condiționat sau atunci când îți simți tenul deshidratat și obosit. Merită încercată dar pe aceasta pentru ten mixt o recomand a fi folosită în principiu seara. 

Despre toate cele 3 creme cu uleiuri prețioase pot să vă spun că merită încercate pentru că au compoziție minunată și sunt perfecte pentru tenurile uscate, deshidratate și mai ales pentru cele cu vârsta peste 30 ani când apar primele semne ale îmbătrânirii și când trebuie să acordăm o deosebită atenție cremelor care hrănesc tenul.

Toată gama Bioten o găsiți aici - link sau aici - link toate produsele
Ce părere aveți despre produsele Bioten, în general?

 Aștept să ne întâlnim și pe: 

  Youtube  Instagram  Facebook  Pinterest  Twitter   Bloglovin 
Subscribe by Email
Snapchat: debora_tentis

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.