Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Inkey List PHA toner 100ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml

Încălțăminte superbe de vară la preț redus


Bună dragele mele! Știu că nu sunteți obișnuite să vedeți astfel de articole la mine pe blog, dar uite că azi nu mă pot abține să nu împărtășesc cu voi câteva imagini cu încălțămintele care mi-au ajuns azi.

Sunt două comenzi plasate ieri, da, chiar ieri, și azi deja le-am și primit. Sandalele sunt comandate de pe Matar.ro și Kalapod.ro și sunt foate încântate de ele. Au prețuri reduse în această perioadă, produse diversificate și foarte drăguțe și mie mi se potrivesc numerele lor. Ca o observație, eu îmi măsor de fiecare dată piciorul cu liniarul ca să nu greșesc la nr de cm și verific pe site detaliile ca să corespundă cu mărimea mea. Am mai comandat de la ei și n-am avut probleme niciodată.

De pe Matar.ro am comandat:

Sandale cu platformă Via Giulia – 99 lei – link – piele ecologică, înâlțime 11 cm, platformă 4 cm. Sunt foarte comode și vin bine pe picior.

Sandale Manua – 34 lei – link – material cauciuc, are barete late și puțin elastice, sunt comode la purtat, doar că sunt cu 1mărime sau 1/2 de mărime mai mici decât ar trebui să fie pentru mărimea piciorului măsurată în cm. La sandalele de sus, mărimea 36 îmi vine perfect, iar la acestea calc marginea din spate cu călcâiul, așa că erau mai bune dacă aveau un număr mai mare. Voi încerca să văd dacă mai cedează, dacă nu vor, atunci le voi face cadou.

Iar pe Kalapod.ro mi-am găsit cele mai minunate sandale și au cele mai bune prețuri. Pont: dacă vă faceți cont și vă complectați mărimile la picior soț/soție, primiți reducere 15 lei.


Am găsit un superb portofel cu imprimeu vesel perfect pentru plimbările de vară când nu vreau să iau toată geanta cu mine. Este mărișor, mai mare ca și o palmă și îmi place foarte mult pentru că îmi încape telefonul, plus banii și toate cardurile de reduceri și cardurile bancare. Cred că intră și  o batistuță lângă telefon. A costat 28 lei și îl găsiți la acest link.

Cele mai superbe sandale cu platformă și imprimeu vesel le-am găsit tot pe kalapod.ro. culoarea Watermelon (așa este codul și așa au culoarea). Sunt fabricate din piele ecologică lucioasă, platforma este învelită într-un material textil cu imprimeu superb, sunt confortabile la purtat și vin foarte frumos pe picior. Au costat 39,90 lei și le găsiți aici – link. Atenție: la denumire apare culoarea roșie, dar sunt un fel de roz cald cuminte, ca și în imaginea de pe site. Mărimea se potrivește perfect.

Iar la urmă, că să ajung la suma de 100 lei pentru transport gratuit, am adăugat și două perechi de espadrile, cele de mai sus sunt varianta pentru femei 25 lei – link aici, și am mai comandat și pentru soțul meu varianta textilă pentru bărbați 25 lei – link aici.
Cele de femei au vârful mai ascuțit, iar cele de bărbați au botul rotund.

Vă invit să aruncați o privire pe cele două magazine online pentru că au reduceri, în special pe Kalapod, unde găsiți produse superbe la preț de chilipir.

Dacă ați găsit acest articol interesant, aștept să-mi spuneți părerea mai jos în căsuța pentru comentarii.

Vă pup! 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?