4 esențiale pentru vară + video


La 1 iunie începe vara cu adevărat, așa că ne pregătim pentru sezonul cald și vin să vă recomand câteva produse esențiale pentru acest sezon, urmând să mai public un articol pe aceeași temă mai târziu. 
O piele frumoasă este cel mai important aspect în sezonul cald, așa că, azi vă prezint produsele de bază.


Epilarea este un pas foarte important pentru că așa scăpăm de părul nedorit de pe picioare, brațe și alte locuri de pe corp. Pentru o stare de bine trebuie să ne simțim bine în pielea noastră. 


Benzile depilatoare de la Balea sunt printre cele mai bune benzi cu ceară rece folosite până acum. Nu am încercat noile benzi depilatoare de la Farmec și de la Elmiplant, dar sunt mai calitative decât variantele vechi românești. Se pot încălzi între palme, deși eu nu reușesc, așa că eu le pun la încălzit pe calorifer - iarna și pe aburi - vara. Nu am îndrăznit să le pun în cuptorul cu microunde. Elimină foarte bine părul nedorit, îl smulge de la mic la mare și nu irită pielea. Eu am încercat doar varianta pentru corp.


După ce am scăpat de părul nedorit, este timpul să aplicăm o cremă hidratantă mai deosebită pentru a crea un aspect frumos al pielii și eu recomand cremă nutritivă strălucitoare din gama Gerovital Happiness.Pentru ten trebuie neapărat să ne protejăm de razele nocive ale soarelui iar crema cu efect anti-strălucire nuanțatoare de la La Roche Posay cu SPF 50.


Să nu uităm de hidratare! Așa cum trebuie să bem apă cât mai mult posibil ca să ajungem către 2 litri pe zi, și tenul și pielea expusă la soare are nevoie de hidratare din exterior. Țineți în geantă un tub de apă minerală naturală sub formă de spray de la Elmiplant pentru a vă hidrata tenul, decolteul, mâinile și picioarele expuse la soare.
Acestea sunt produsele pe care vi le recomand azi, produse pe care eu le folosesc cu drag pentru că îmi plac foarte mult.

Ați folosit careva dintre aceste produse?


 Aștept să ne întâlnim și pe: 

  Youtube  Instagram  Facebook  Pinterest  Twitter   Bloglovin 
Subscribe by Email
Snapchat: debora_cheregi

Niciun comentariu:

www.farmacistonline.ro Debora Tentiș Cheregi . Un produs Blogger.