Săpun natural cu cătină Marillys - părerea mea


Săpunul natural cu cătină de la Marillys este un săpun solid extraordinar. Are o compoziție mai simplă, dar foarte curată la ingrediente. Are doar ingrediente naturale, este produs în condiții naturale și este un produs românesc.

Săpunul natural cu cătină Marillys este un săpun realizat manual, prin procedeul tradizional ”la rece” (fără a fi procesat în vreun fel) și conține ingrediente exclusiv naturale: ulei saponificat de măsline, de cocos și palmier, ulei de cătină, ulei de ricin, ceară de albine și ulei esențial de melissa.


Conține 100 g, are valabilitate 12 luni de la deschidere, se păstrează la loc uscat și răcorosși este fabricat în județul Maramureș.

Părerea mea
Este un săpun natural extraordinar și îmi este foarte folositor, mai ales acum, când sufăr de o afecțiune a pielii și nu suport nici un produs care conține parfum și alți aditivi artificiali. Afecțiune despre care am să vă mai scriu, după ce mai testez și alte produse.

Are un miros foarte subtil de melissa, mirosul ei natural, este un săpun solid dar care este foarte blând și fin pe piele. Îl folosesc cu drag ți îl recomand cu încredere.

Detalii găsiți pe site-ul producătorului www.marillys.ro

Ce părere aveți despre săpunurile naturale?


 Aștept să ne întâlnim și pe: 

  Youtube  Instagram  Facebook  Pinterest  Twitter   Bloglovin 
Subscribe by Email
Snapchat: debora_cheregi

Niciun comentariu:

www.farmacistonline.ro Debora Tentiș Cheregi . Un produs Blogger.