Proiect #cosmeticeromanesti

 

Bună dimineața!


Vă spuneam în clipurile mele de Youtube despre un proiect pe care urma să-l încep din luna Mai, fiind unul dintre motivele pentru care am cumpărat mai multe produse.

Acest gând îl am de ceva timp în minte și a pornit de la faptul că am pacienți, aproape zilnic, care au probleme cu tenul și mulți dintre ei renunță la a cumpăra produsele dorite (majoritatea cunoscute din reclame) pentru că sunt prea scumpe pentru bugetul unei tinere de 15-18 ani care primește un buget redus de la părinți, sau pentru cel al mamei de 40 ani care mai are de crescut 2-3 copii sau pentru multe alte persoane.

Pentru că sunt totuși, persoane care mă ascultă și mă cred pe cuvânt, am văzut rezultate spectaculoase după folosirea produselor românești. 

Din acest motiv, am creat grupul Produse cosmetice românești pe Facebook și hashtag-ul #cosmeticeromanesti pe Facebook, Instagram, Twitter și Google+. În cadrul grupului vreau să împărtășim păreri sincere despre produsele cosmetice fabricate în România și împreună să creștem calitatea unora dintre ele dar să susținem menținerea prețului accesibil.

Ce părere aveți despre acest proiect?

Vă invit să vă înscrieți în grupul Produselor cosmetice românești!


 Aștept să ne întâlnim și pe: 

  Youtube  Instagram  Facebook  Pinterest  Twitter   Bloglovin 
Subscribe by Email
Snapchat: debora_cheregi

Niciun comentariu:

www.farmacistonline.ro Debora Tentiș Cheregi . Un produs Blogger.