Parusan și Aspasia - tratamente împotriva căderii părului
În general doamnele au tendința să piardă mai multe fire de păr, aleatoriu de pe scap și atunci se trage un semnal de alarmă. Dacă vă confruntați cu așa ceva, este bine de știut că există o cauză internă care duce la acest proces de pierdere a părului. Indiferent că vă cade părul doar în anumite locuri sau pur și simplu cade mai mult decât în mod obișnuit, trebuie să luăm în serios acest lucru.


Pentru a trata atât cauza cât și efectul, adică pentru a ne trata și din interior și din exterior, cei de la Zdrovit au creat o gamă întreagă în acest sens.

Pentru început au creat tabletele de Aspasia sub 40 ani și Aspasia peste 40 ani, care au componente puțin diferite și adaptate nevoilor femeilor cu o anumită vârstă, despre care am scris aici (link).
Dacă anii trecuți cei de la Zdrovit au creat tabletele mai sus amintite, acum vin cu o altă noutate și anume, două produse pentru îngrijirea externă a firului de păr și pentru a ajuta împotriva căderii părului, din exterior.

Gama se numește PARUSAN și cuprinde un șampon și un tonic, ambele sunt special create pentru a ajuta împotriva căderii părului și sunt destinate în principiu (dar nu numai) femeilor care se confruntă cu pierderile masive de fire de păr.

Efecte:
-stimulează circulația la nivelul scalpului
-favorizează hrănirea pielii capului cu substanțe nutritive
-oprește căderea părului și accelerează faza de creștere a părului
Folosire:
Samponul stimulator se aplica pe scalp si se lasa sa actioneze asupra pielii capului timp de 2-3 minute, apoi se clateste cu o cantitate mare de apa.

Poate fi cumpărat aici - 33 lei


Folosire:
Tonicul energizant se aplica usor, dupa spalarea parului, prin masarea pielii capului. Nu se clateste, se lasa sa se usuce, iar parul poate fi coafat in mod obisnuit.

Poate fi cumpărat aici - 33 lei


Ați folosit vreunul dintre aceste produse?
Ce părere aveți despre ele?


Aștept să ne întâlnim și pe: 
Snapchat: debora_tentis

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.