Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Inkey List PHA toner 100ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml

5 într-o săptămână #9 – produse care mi-au salvat tenul

 

Săptămâna care tocmai s-a terminat am avut de furcă cu o erupție cutanată foarte urâtă, din cauza unor produse pe care le-am testat. Și pentru că am testat mai multe și nu știu exact din cauza căruia mi-au ieșit atâtea coșuri urâte, am decis să le întrerupt pe toate și să încerc câteva produse care speram să mă ajute.

Am ales să folosesc cele 5 produse din imagine pentru că, pe majoritatea le cunoșteam bine deja și știam efectul lor, iar pe unele le-am încercat odată-cândva și mi-a plăcut prima impresie pe ten, iar acum aveam ocazia să le folosesc pentru mai multe zile exact când avea tenul meu cea mai mare nevoie.

1. Apa micelară Sebium de la Bioderma – am început să-mi curăț tenul de machiaj folosind această apă micelară pe care am cumpărat-o când am vrut să testez toate cele 3 variante de apă micelară Bioderma și am scris despre varianta Hydrabio aici (link). Ca primă impresie mi-a plăcut atunci această variantă pentru ten mixt/gras, am simțit-o confortabilă și am ales să o încerc folosesc mai mult acum. Prețuri și cantități disponibile aici.

2. Gel spumant puficiant pentru curățarea tenului Sebium de la Bioderma – am ales ca, în sfârșit, să încerc acest gel de curățare de la Bioderma, din gama Sebium – cea destinată tenului mixt/gras, pentru că am auzit multe păreri bune și tocmai mi-a căzut în mână o rețetă scrisă de un medic specialist. Când am văzut că există și o variantă de gramaj mai mică (100ml) care ieșea la preț foarte bun, am ales să îl cumpăr și să-l testez acum, în cea mai urâtă perioadă a tenului meu. După primele zile de folosire, pot să spun că este un gel de curățare foarte bun. Voi reveni cu o părere întreagă, dar între timp, găsiți detalii aici.

3. Gel de curățare purifiant de la Nivea – este un gel pe care îl folosesc o dată la două zile, seara, când vreau să mă asigur că porii mei sunt curățați în profunzime și nu mai rămâne nici o urmă de machiaj. Este un gel exfoliant ușor, potrivit pentru utilizare zilnică pentru curățarea porilor și pentru îndepărtarea pielii moarte. În serile când al aleg să-l folosesc, îl aplic pe fața umezită imediat după demachiere și apoi folosesc gelul de curățare Sebium.

Detalii despre gelul purifiant de la Nivea, găsiți aici.
4. Apă minerală naturală de la Elmiplant – o folosesc pentru a-mi hidrata și calma tenul imediat după curățarea lui și pentru fixarea machiajului. O puteți găsi aici.

5. Crema de zi antistres Pell Amar cu argilă, factor de protecție solară, destinată tenului sensibil, despre care am mai scris aici și la care mă întorc cu mare drag când vreau protecție solară și tenul meu este gras și foarte sensibil. Iubesc mult această cremă. O găsiți chiar pe site-ul pellamar.com (link).
Ați folosit careva dintre aceste produse? 

Ce părere aveți despre ele?
 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?