Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml

Pensulele ecoTOOLS – review

Pensulele ecoTOOLS le-am cumpărat de ceva timp deja, au vreo 2-3 luni vechime, așa că ar fi timpul să vă spun părerea mea despre ele și unde le-am găsit.

În primul rând, trebuie să vă spun ca pensulele mele sunt mai mici decât cele normale pentru că am ales să cumpăr, pentru început, varianta travel-size și în cele de mai jos veți vedea două seturi de pensule.

Primul set am ales să fie cel cu variantele pentru machiajul tenului și cuprinde:

– pensula pentru pudră minerală

– pensula pentru anticearcăn

– pensula pentru fard de pleoape (imagine mai jos)

– pensula mini kabuki

Acest set de 4 pensule au venit împreună cu un etui specific pensulelor ecoTOOLS, pe care l-ați văzut pe pagina mea de Instagram, anul trecut când le-am primit.

Pensulele de față sunt confecțonate din păr sintetic, sunt foarte bogate și stufoase. Cei drept, depinde de textura produsului folosit, dar niciodată nu a luat prea mult produs pe pensulă, iar pe ten blend-uiesc foarte bine toate pudrele încercate până acum.

Nu le-am folosit pentru fondul ten, pentru că folosesc o altă pensulă. Cea pentru anticearcăn, se încarcă mai mult decât celelalte, pentru că folosesc un corector lichid și trebuie spălată zilnic. O observație am la această pensulă pentru corector – tinde să lase dâre de produs pe față, așa că eu folosesc mai nou un burețel sau ajustez cu degetele după ce aplic corectorul cu pensula.

Setul l-am găsit într-un magazin din Zalău, ca mai apoi să-l găsesc la ofertă de Black Friday pe Make-up Shop. Totuși o gamă mult mai variată și prețuri bune găsiți online pe site-ul Boots sau Aoro.

Cel de-al doilea set conținea:

– pensula pentru fard de față

– pensula pentru fard de pleoape

– pensula unghiulară pentru tuș sau sprâncene

Sunt pensule pufoase de calitate super bună. Aplică și blend-uiesc foarte bine produsele pudră sau cerate. Se spală ușor, se curăță bine și se usucă destul de repede.

Le-am spălat de foarte multe ori și nu am observat să cadă fire de păr. Chiar și după atâtea spălări, au rămas pufoase și au aceeași calitate.

Eu le-am cumpărat de Black Friday de pe Make-up Shop când au avut 25% reducere (sau ceva de genul), în schimb, acum s-ar putea să găsiți pe alte site-uri la prețuri mai bune.

Îmi plac foarte mult și le recomand cu toată căldura. 

Vă recomand să urmăriți ofertele pentru a le găsi la preț bun.

Site-uri unde sunt disponibile: Aoro, Make-up Shop, Boots, Iherb.

Ați folosit pensulele EcoTools? 

Ce părere aveți despre ele și de unde le-ați cumpărat?

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?