Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad

Cum să ai unghii frumoase cu 2 produse ieftine

Știu, suntem harnice, muncim mult, facem mâncare, spălăm vase, facem curățenie și multe altele… și mai vrem să avem și unghii frumoase, dar acasă și cu bani puțini.

Poate te-ai gândit de multe ori să mergi la manichiuristă, dar nu ți-a permis timpul sau poate ai fost și ți-a aranjat super drăguț unghiile, dar după câteva zile lacul s-a ciobit, unghia s-a rupt și cuticulele sunt din nou albe, descuamate și urâte.

Vreau să-ți vorbesc despre două alternative ieftine pentru a-ți îngriji unghiile acasă. Produsele pe care urmează să ți le prezint, le-am cumpărat de la Ladys.ro.


Primul produs este gel pentru îndepărtarea cuticulelor. Se întinde cu pensula din dotare pe toate cuticulele, le masează ușor și se așteaptă câteva minute până își face efectul. Între timp, ar fi util să-ți împingi cuticulele cu un bețișor din lemn de portocal  sau o ustensilă din silicon specială pentru cuticule. După ce s-a mai absorbit din gel, mai masați o dată și apoi limpezești bine mâinile insistând în zona cuticulelor.
Vei vedea, că în doar câteva minute, cuticulele crăpate și urâte au dispărut.

Am atașat o imagine cu ingredientele produsului, pentru a vedea că are în compoziție doar ingrediente curate și blânde, fără nici un acid.

Produsul costă 9,50 lei și îl găsiți aici.

Pentru a putea comanda, trebuie să-ți faci cont unde ți se va cere un cod de recomandare. Poți folosi liniștită codul meu CDq2FbR3


Al doilea produs pe care l-am găsit, tot așa la preț accesibil este tratamentul pentru creșterea unghiilor. Acest gel cu o culoare foarte drăguța se aplică pe unghia curată, fără ojă. Gelul are o consistență foarte drăguță cu miros de citrice. 

Mie nu mi-a îngălbenit unghiile și îmi place foarte mult compoziția lui. Așa cum se poate vedea în imaginea de mai sus, are uleiuri hrănitoare, vitaminele A și E, extract de alge, extract de urzică, extract de baobab. Toate ajută la hrănirea, regenerarea și întărirea unghiei.

Nu se usucă pe unghie ci trebuie așteptat să se absoarbă, ceea ce îl face minunat. Eu am avut unghii construite și aranjate cu gel când am fost mireasă și după aceea unghiile mele au fost foarte fragile și se rupeau imediat ce creșteau și se agățau de absolut pe ce puneam mâna. Am tot încercat diverse produse, dar acesta îmi place cel mai mult.

Costă 9,5 lei și îl găsiți aici – pe Ladys.ro
Pentru a comanda trebuie să vă faceți cont, unde vă cere codul persoanei care vă recomandă, unde puteți folosi codul meu CDq2FbR3.

Voi ce produse folosiți pentru îngrijirea unghiilor?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?