Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad

Cadouri cu produse apicosmetice!

Pentru iubitoarele de produse apicole sau pentru cei/cele care vor să ofere un set mai deosebit de produse pentru frumusețe pentru cele dragi din viața voastră, vă recomand cu toată încrederea produsele minunate produse de Complex Apicol Veceslav Harnaj.

Găsiți mai jos toate detaliile, iar pe site-ul lor, găsiți muuulte produse frumoase și gustoase. Eu folosesc deja câteva dintre produsele Apidermin și sunt încântată de calitate, compoziția și efectul produselor. 

O idee minunată de cadou este să trimiteți pachetul dorit direct la persoana dragă acasă, iar voi achitați online cu cardul bancar. Ei livrează produsele prin curier rapid – FanCurier, așa că produsele pot fi livrate exact în ziua dorită de voi la adresa dorită de voi.

–––––––––

Complex Apicol Veceslav Harnaj lansează casetele cadou cu răsfăț apicosmetic din stup, pentru toți cei care vor să rasfețe o femeie dragă. Cadourile sunt compuse din produse cosmetice cu lăptișor de matcă, miere de flori de salcâm, propolis dar și alte ingrediente active de origine naturală: ulei de migdale dulci, ulei de nuci de macadamia, ulei de ricin sau ulei de sâmburi de struguri. Casetele cadou sunt disponibile în 3 variante: Apidermin, Floramin și Floral, urmând gamele cu tradiție ale Complexului Apicol Veceslav Harnaj. 

Designul casetelor cadou subliniază stupul și albina ca sursă a ingredientelor active pentru produsele apicosmetice.  Fiecare set conține un șampon, un balsam pentru păr și un gel pentru duș cu ingredientele specifice gamei. 

Cadourile sunt disponibile în perioada 19 februarie – 8 martie, online pe www.complex-apicol.ro, cu prețuri cuprinse între 27 și 29 ron, dar și în magazinele partenere.   

Caseta cadou Apidermin este construită în jurul ingredientului vedetă al stupului: lăptișorul de matcă, hrană regală și concentrat biologic bogat în vitamine și substanțe proteice. Cadoul Apidermin se compune din șampon regenerant Apidermin, balsam regenerant Apidermin, tonice la nivelul firului de păr și răsfățul cosmetic pentru duș Apidermin pentru o piele mereu tânără.  

Un cadou formulat în jurul beneficiilor mierii de flori de salcâm este caseta Floramin. Mierea de flori de salcâm este cel mai puternic hidratant natural, reținând vitaminele, enzimele și proteinele în structura epidermei, scalpului sau părului. Șamponul Floramin hidratează și hănește firul de păr, balsamul Floramin îl lasă ușor de pieptănat, iar răsfățul apicosmetic pentru duș Floramin lasă pielea catifelată, întreg corpul fiind răsfățat de mierea de flori de salcâm. In caseta cadou Floral, propolisul este ingredientul vedetă care răsfață pielea și părul destinatarei. Propolisul are prorietăți antibacteriene, antifungice, protejând pielea, scalpul și părul. Șamponul fortifiant Floral tratează pielea scalpului și întărește structura firului de păr, balsamul completând acțiunea prin bio keratina ce protejează părul împotriva tratamentelor chimice ulterioare, iar în gelul de duș pielea corpului este tratată și de uleiul de sâmburi de struguri ce completează acțiunea popolisului.  

Casetele cadou cu răsfăț apicosmetic cu ingrediente active din stup și surse naturale sunt o bucurie pentru destinatarele lor, punând toate beneficiile produselor apicole în slujba îngrijirii.  Casetele sunt disponibile în perioada 19 februarie – 8 martie online pe www.complex-apicol.ro, dar și în magazinele partenere.  

Despre Complex Apicol Veceslav HarnajComplexul Apicol “Veceslav Harnaj” este una dintre companiile cu cea mai bogată tradiție în produse apicole, având o istorie de 50 de ani. Beneficiile produselor apicole sunt dăruite întregii lumi prin game precum : Apidermin®, Floramin®, Floral®, Apidermaliv®, Vinul din miere Vinum Apini®, Mierea Apis Felix®, Oțetul Apifruct® sau suplimente alimentare ca Apivitas Forte®. 

Ce produse apicosmetice folosiți?

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?