Maybelline Instant Anti-Age L'Effaceur fond de ten - review


Am cumpărat acest fond de ten din greșeală. Eram pe fugă, mă pregăteam să ies în oraș și l-am văzut pe 1001cosmetice apărut la reducere. Tare m-am bucurat pentru că urmăream toate site-urile posibile cu livrare în România, ca să-mi pot cumpăra anticearcănul din aceeași gamă (review aici). Vroiam să cumpăr anticearcănul.


Mare mi-a fost surprinderea când am deschis pachetul. Am verificat comanda, și așa a fost, așa l-am comandat eu. Anticearcănul nu apărea deloc pe nici un site românesc.

L-am încercat atunci când l-am primit, în vară. Mi-a plăcut, dar nu m-a convins să-l iubesc.
Ei bine, timpul a trecut, m-am mutat în Zalău, a venit iarna și m-am gândit să-l mai încerc o dată pentru că mi-a căzut la mână și alt fond de ten nu găseam.

Știi cum se zice: produsul potrivit la timpul potrivit. Așa a fost și pentru mine fondul de ten Instant Anti-Age de la Maybelline, produsul potrivit pentru tenul meu mixt pe timp de iarnă.

Folosind-ul zilnic mai bine de o lună, am aflat că acest fond de ten are cea mai bună consistență și compoziție pentru iarnă. Datorită acidului hyaluronic și a colagenului minimalizează ridurile și liniile fine, iar extractul de Goji și a peptidelor din compoziție, acesta dă o vitalitate aparte tenului, o nuanță uniformă și o strălucire naturală.

Am aflat că cea mai bună aplicare și cea mai bună rezistență - adică toată ziua - o are atunci când îl aplic dimineața pe tenul curățat, tonifiat și fără să folosesc cremă pentru față. Datorită compoziției ușor uleioasă și a componentelor sale, se absoarbe ușor în pielea curată, formează o peliculă continuă pe ten, uniformizează și se adaptează la culoarea tenului. Cea mai bună metodă de aplicare, am găsit-o cea de a fi aplicat cu burețelul prevăzut din fabrică și apoi uniformizat cu degetele.Așa arată la aplicare. 


Așa arată după ce se blenduiește.


Mi-e nu mi-a îngrășat tenul și nici nu mi-a provocat acnee, chiar dacă am tenul mixt, poate din cauza faptului că îmi aplic crema de ochi și cea de față imediat după ce mă trezesc și fondul de ten îl aplic mult mai târziu, înainte de ies din casă. Iar după ce am observat că merge mai bine fără cremă de față, o aplic doar pe cea pentru ochi și folosesc spray-ul cu apă termală de la Avene pentru față.Din păcate nu găsesc nici un magazin online care să îl dețină pe stoc în acest moment, dar revin cu un link, când îl voi găsi.


Cine l-a mai folosit? Ce părere aveți despre el?
Vă pup!
Nu uitați să mă urmăriți și pe: 

  Bloglovin   Instagram  Facebook  Pinterest  Twitter   Youtube 

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.