#delaeulanoi - cununia civilă


Bună fetelor,

Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă și nu prea cred că reușesc să mai scriu vreun articol până când revin din concediul de ”luna de miere”, chiar dacă am materiale pregătite pentru câteva articole și pentru un video.


Sunt foarte prinsă cu pregătirile și cu schimbatul domiciliului, pentru că mă mut în Zalău și sunt multe, multede schimbat când îți schimbi și numele și domiciliul în alt oraș. Totuși suntem fericiți și bucuroși că am reușit să le pregătim toate la timp. Ce ne-a rămas sunt doar câteva detalii pentru nunta și împachetatul și mutatul după nuntă.

Între timp am să vă las cu pozele de la cununia civilă, varianta alb-negru, pentru că îmi plac foarte mult, iar la final găsiți o imagine color, ca să ne vedeți așa cum suntem în realitate :-)

Sedința foto a fost realizată de Poptelecan Ionuț Photography- un specialist tânăr, cu multe idei care ne-a realizat fotografii superbe cu foarte mult bun gust, căruia îi mulțumim pentru răspunsul rapid și pentru seriozitate și calitate.


 Pozele au fost făcute în Zalău.
Vă mulțumim!
Nu uitați să mă urmăriți și pe: 

  Bloglovin   Instagram  Facebook  Pinterest  Twitter   Youtube 

Niciun comentariu:

www.farmacistonline.ro Debora Tentiș Cheregi . Un produs Blogger.