Testează produsele Secom la Cosmetics Beauty Hair!

Frumusețea este ceva natural. Secom® te invită la Cosmetics Beauty Hair să afli ce esențe exotice naturale ți se potrivesc cel mai bine.

Cosmetics Beauty Hair 2015 este prilejul perfect pentru a descoperi noutățile din domeniul frumuseții și nu numai! La standul Secom® vei descoperi o gamă complexă de produse naturale pentru îngriire și înfrumusețare, disponibile și pentru testare, pachete promoționale și reduceri, cadouri la fiecare achiziție, sfaturi din partea unui consultant în fito-dermatocosmetică și multe multe informații despre cum poți susține frumusețea atât din interior cât și din exterior.


Gama de fito-dermatocosmetice Life-flo® include produse pentru toate tipurile de ten, scrub, uleiuri pentru masaj și relaxare, balsam de buze, spray-uri antibacteriene pentru piele, creme și unturi de corp cu efect anticelulitic și multe altele.


Produsele Life-flo® asociază ingrediente naturale într-o manieră inovativă, susținută de rigurozitatea științifică. Ingredientele naturale sunt culese din cele mai diverse zone ale globului, din cele mai bune surse, de la apele cristaline ale Antarcticii până la tărâmurile exotice din Noua Zeelandă.

Cosmetics BeautyHair este deschis între 1 și 4 octombrie 2015, în complexul expozițional Romexpo. Vino în pavilionul C2, la standul 33 al Secom® și colorează toamna în verde viu cu extractele exotice Life-flo®!


*sursa: comunicat de presa Secom

Nu uitați să mă urmăriți și pe: 
  Bloglovin   Instagram  Facebook  Pinterest  Twitter   Youtube 

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.