Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml

Pregătește-ți mâinile pentru toamnă-iarnă cu SOS de la Elmiplant

Atingerile fine au acum nou aliat! Pentru a ajuta pielea foarte uscată şi crăpată a mâinilor să îşi recapete starea de bine şi sănătatea, gama elmiplant Perfect Hands include un nou produs în portofoliu: SOS Hand Cream este îmbogăţită cu ingrediente active cu putere mare de hidratare şi are misiunea de a-i reda pielii strălucirea naturală.
Ingrediente-cheie:
Factorii externi agresivi şi lipsa unei îngrijiri corespunzătoare dereglează echilibrul natural al pielii. Expunerea intensă a pielii mâinilor cere îngrijire constantă, iar SOS Perfect hands este remediul perfect, în fiecare zi. Nutri Moist 48h este un complex de hidratare cu acţiune imediată, ce se prelungeşte până la 48 de ore. 
Pentru a intensifica procesul de reparare a pielii, crema are 5% uree cu rol de a rehidrata intensiv pielea foarte uscată şi de a-i reda supleţea şi starea de confort. Uleiul de argan 100% natural protejează pielea împotriva factorilor agresivi şi îi oferă strălucire şi catifelare.
În urma utilizării, SOS Perfect Hands formează un strat fin, protector, cu acţiune intensă şi care menţine nivelul optim de hidratare. Mâinile îşi recapătă aspectul sănătos şi atingerile devin din nou catifelate.
Fără parabeni, parafine sau coloranţi. 
Disponibil doar în farmacii. Preţ recomandat elmiplant SOS Perfect Hands, 50 ml: 8 lei
Ați găsit-o în farmacii? Ați folosit-o?
Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?