Ciorbă cu legume din grădinăAveam adunate câteva legume și un borcan cu carne de porc în untură așa că am hotărât să le combin și să fac o ciorbă din ele. Haideți să vă arat ce a ieșit.Am folosit carnea conservată în untură (bunicii sau părinții care locuiesc la țară știu să o conserve astfel), morcovi, cartofi, sfecla roșie, ardei, ceapă și un castravete murat.


 


Le-am tăiat pe toate in cubulețe și bucățele cât mai mici, pentru că mie așa îmi place și apoi le-am pus la foc în următoarea ordine:


1. Am folosit untura adunată din vasul cu carne peste care am pus ceapa la călit;


2. Când ceapa a fost rumenită puțin, am adăugat și carnea;3. Apoi am adăugat ardeiul și le-am lăsat toate la călit puțin4. Am adăugat morcovii5. Când am văzut că toate au fost rumenite și nu au suficient lichid, am adăugat apă și apoi cartofii, sfecla, castravetele murat .


6. Am presărat cu sare, piper și verdeață și le-am lăsat toate la fiert.


Le-am lăsat să fiarbă la foc mic și am mai adăugat condimente pe parcurs până a ajuns la gustul dorit de mine. Am gustat sfecla să văd dacă e fiartă, pentru că ea se fierbe cel mai greu și când toate au fost fierte suficient, am oprit focul.

A ieșit o ciorbă extraordinar de bună. Are un gust minunat, combinație dintre dulceag, acrișor, ușor aromat de carnea prăjită și cu o aromă ce-ți face poftă de cum o simți.Dacă faceți rețeta aceasta, m-aș bucura să-mi spuneți ce părere aveți și să mă ”tăguiți” pe Instagram sau Facebook.

Poftă bună!


Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
  Bloglovin   Instagram  Facebook  Pinterest  Twitter   Youtube 

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.