Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml

5 într-o săptămână #5 – creme pentru ingrijirea tenului

Nu știu cum am uitat să public în weekend acest post, deși era pregătit. Totuși vin acum cu el și sper să vă inspir cu câteva produse frumoase, de data aceasta pentru îngrijirea tenului.

Săptămâna aceasta vreau să vă prezint 5 produse pe care iubesc să le folosesc pentru îngrijirea tenului. Și mă tot întorc la ele cu mult drag, chiar dacă pe unele le-ați mai văzut pe blogul meu, ele sunt favoritele acestei săptămâni și a multor alte săptămâni.

Dacă e să le iau în ordinea pe care le-am adăugat în rutina mea de îngrijire voi începe cu Crema Derma White de la Clinique care este o cremă lejeră, ușor nuanțatoare, cu factor de protecție foarte ridicat SPF 40. Eu am cumpărat-o în varianta travel-size pentru că nu o cunoșteam și nu am vrut să risc plătind atâția bani pe una de marime normala. Acum este o cremă pentru care nu îmi pare rău că am dat banii, pentru că protejeajă foarte bine, are o textură lejeră și îmi place mult. Trebuie să precizez că puțin usucă tenul și nu o pot folosi zilnic.
BB Cream-ul de la Rimmel London îl folosesc de foarte mult timp, iar acesta este al doilea tub și încă îmi place nuanța și textura, dar îl folosesc mai mult în perioada rece pentru că are o textură puțin-puțin mai grasă decât CC Cream-ul de la Gerovital – gama Happiness.
CC Cream-ul de la Farmec – gama Gerovital Happiness este crema mea nuanțatoare favorită. Nuanța ei neutră, textura lejeră, puterea medie de acoperire și mirosul minunat de zmeură mă fac să o iubesc zilnic. Îmi place să folosesc acest CC Cream pentru că peste ea pot crea orice nuanță doresc cu ajutorul unei pudre sau a unui fard. Îmi place mult pentru că nu îngrasă tenul și este foarte lejeră de purtat chiar și vara.

Crema de la Ivatherm cu SPF 50 este o cremă pe care am descoperit-o vara aceasta. Chiar eram curioasă să o încerc pentru că tenul meu a devenit mixt și am căpătat multe pete pigmentare de la cremele celelalte cu protecție solară insuficientă.
Această cremă are o textură interesantă, cremoasă și formează o peliculă la nivelul pielii care protejează foarte bine. Cu ajutorul ei am scăpat de petele pigmentare și, spre fericirea mea, nu mi-au apărut altele folosind-o pe ea. Totuși este puțin mai grasă și trebuie fixată cu pudră ca să împieduc strălucirea feței.

O nouă descoperire, pentru mine, este crema Triple-Active Anti-Shine de la L’Oreal Paris. Este o cremă interesantă care în cutie arată foarte compactă și grasă și se folosește foarte puține, dar în realitate este o cremă ușoară, hidratantă și împiedică tenul casă străluceasă și să se îngrașe peste zi.
Sunt abia la început cu această cremă, dar îmi place mult.

Acestea sunt cele 5 produse favorite pe care le-am folosit în această săptămână și acum vreau să vă prezint ordinea în care eu le folosesc, una dintre ele, pentru că îmi place să ma joc cu ele în diverse combinații.
1. După curățarea tenului, aplic crema pentru matifiere de la LOreal;
2. După ce se absoarbe crema pentru matifiere aplic crema cu SPF de la Ivatherm;
3. Acum este timpul CC Cream-ului de la Gerovital care îmi va da o textură frumoasă tenului.
Pe această bază pot adăuga fardul de obraz și eventual o pudra bronzantă, un rimel, un ruj și sunt gata.

Ați folosit careva dintre aceste produse? 
Ce produse folosiți în acest moment?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?