Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Inkey List PHA toner 100ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml

(P) Ce faci când te plictisești?

Hello dragilor,

Stăteam zilele trecute și mă gândeam ce fac oamenii maturi, lumea în general, când se plictisesc la locul de muncă sau chiar acasă. E foarte interesant să iei fiecare categorie de  oameni și să te gândești ce pot face acei oameni când vor să se detașeze de viața de zi cu zi sau pur și simplu când se plictisesc.

Analizând situația aceasta, care e chiar interesantă, am ajuns la concluzia că foarte multe persoane adulte se joacă, fie că sunt jocuri pe calculator, fie ca sunt jocuri online. Se pare ca tot mai multe persoane preferă să se joace online pentru că este gratuit și la îndemână. De la farmaciști, medici, avocați, polițiști, reprezentanți de vânzări și chiar profesori, folosesc jocurile ca pe o metodă de relaxare, de a-și odihni mintea sau pentru a-și ridica moralul.

Aveam de scris acest articol despre jocuri online și fiindcă am avut câteva zile libere, am profitat și am discutat cu câțiva prieteni și am fost chiar surprinsă să aflu câte persoane adulte folosesc jocurile ca și o oportunitate de a se de-stresa sau detașa de munca pe care o fac sau de grijile cotidiene. Dacă este bine sau nu, nu știu să vă spun; poate da, poate nu, cei care se joacă pot spune adevărul.

Ce-i drept, sunetul special creat pentru jocuri este unul care te bine dispune, iar faptul că personajele cu care joci nu comentează, nu țipă și nu înjură, te face să te simți mai împlinit, mai lejer și mai relaxat.

Dacă ești printre persoanele care folosesc jocurile online pentru a face o pauză de la muncă, vin astăzi cu două propuneri. Pentru bărbați, ți-aș recomanda să vezi jocurile cu GTA San Andreas, fiind unele dintre cele mai căutate jocuri online cu mașini și misiuni de dus la bun sfârșit.

Cum am constatat vorbind cu câteva prietene, și femeile se joacă, așa că pentru voi doamnelor, am o altă recomandare și anume jocurile cu bebeluși online. Bebelușa Hazel este chiar haioasă și foarte expresivă, iar să o faci fericită pe Hazel îți dă o stare de bine și te bine dispune, în doar câteva secunde. 

Chiar aș vrea să știu câți dintre voi jucați jocuri online și care sunt acestea. Voi citii cu interes fiecare comentariu.

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Subscribe by Email
Acest articol este sponsorizat.
Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?