Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml

Ce-am luat cu mine la strand…

Hello, dragele mele!
Asa cum stiti, zilele trecute au fost caniculare cu soare aproape insuportabil; asa ca am hotarat si noi sa iesim o zi la strand, sa ne mai vada soarele ca organismul nostru sa poata produse vitamina D. Cum toata saptamana lucram, ziua libera a fost la sfarsit de saptamana, cand, culmea, a plouat si a fost mai mult innorat decat soare.
Planul e plan si trebuie dus la bun sfarsit, asa ca ne-am dus la strand.

Ca n-am mai apucat noi sa vedem prea mult soare, e partea a doua, dar prima parte si faptul ca s-a meritat a fost apa numai buna si aerul racoros.

Indiferent ca este innorat sau cer senin, razele UV exista asa ca nu am renuntat la produsele cu factor de protectie si cele pentru piele sensibila.

Pentru cateva ore la strand, pe o zi nu prea fierbinte am ales sa iau cu mine si sa folosesc:

1. Alverde – Crema cu SPF 30 pentru fata. Este o crema vegana dedicata tenului sensibil. Nu contine parabeni, coloranti, conservanti sau odorizanti. Nu contine silicon si uleiuri minerale. 
2. Avene – Apa termala pentru fata si corp. Imi place sa o iau cu mine de fiecare data cand ies la soare, indierent ca e doar o iesire la gradina sau in vacanta. Ajuta pielea sa se mentina hidratata.
3. ApiderminSun – Emulsie cu SPF 30 pentru corp – este o emulsie foarte placuta pentru piele. Se absoarbe bine, hraneste si protejeaza pielea si imi place foarte mult.
4. Nivea – Gelul de dus Creme Care pentru ca este hidratant si bland cu pielea. Aleg sa folosesc acest gel de dus dupa expunerea la soare pentru ca este cel mai bland cu pielea.
5. ApiderminSun – Emulsie reparatoare dupa plaja – este un produs superb. O folosesc cu mare drag chiar daca nu m-am ars, pentru a-mi hidrata pielea si pentru a-mi mentine pielea sanatoasa dupa expunerea la soare si/sau apa.

Si sa nu uit, pufuletii mei preferati Gusto 🙂

Ati folosit careva dintre aceste produse? Va plac?


Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?