Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Inkey List PHA toner 100ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

(P) Hainute noi pentru Iphone 6

Buna fetelor,

Stiu ca multe dintre voi ati urmarit cu mai entuziasm lansarea noului Iphone 6 si in Romania si multe dintre voi va doreati sa-ti castigati sau sa-l cumparati cat mai repede posibil.
Primul val al lansarii si cumpararii de Iphone 6 a cam trecut si multe dintre voi aveti deja acest minunat telefon, de aceea vin astazi in atentia voastra cu altceva, ceva de actualitate, ceva care oricand e bine venit si o idee noua nu strica nimanui.

Este vorba despre un site unde gasiti cu usurinta huse pentru Iphone 6 si huse Iphone 5s. Accesand acest link veti gasi cu usurinta o gama foarte variata de huse pentru telefonul vostru si printre ele sunt cateva super-super dragute. Tot aici, mai gasesti casti pentru telefonul tau, folii de protectie, folii anti-amprente, folii antisoc, suporturi pentru masina si altele.

In momentul de fata, daca te abonezi la Newsletter-ul lor vei primii o reducere de 90 lei si in plus, in aceasta perioada, ai o reducere de 20% la prima comanda.

Preferata mea este Husa Baseus pe albastru britanic. Iubesc aceasta husa. Culoarea ei de albastru marin, plus faptul ca arata asa draguta cand e telefonul inchis, ma face sa o cumpar una-doua. Pe langa toate astea, faptul ca este rezistenta la soc, zgarieturi, ca are locuri special prevazute pentru doua carduri de memorie si are toate decupajele special create pentru Iphone 6, o va perfecta si preferata mea.

Era sa uit, preturile la husele pentru telefon pe acest site sunt chiar accesibile si chiar au preturi foarte bune, comparativ cu ce mai exista pe piata.

Asa ca va invit sa accesati acest link pentru a vedea toate variantele de huse pentru Iphone 6 si sunt sigura ca vei gasi una draguta pe care o cautai de multa vreme.

Scrie-mi intr-un comentariu care este husa ta preferata de pe acest site.

*Aceast articol este sponsorizat, dar prezinta realitatea.

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?