Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Inkey List PHA toner 100ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml

Haul #21 – Cumparaturi din Jumbo + pareri



Cele dintre voi care m-ați urmărit și până acum, știți deja despre pasiunea mea pentru magazinul Jumbo și pentru produsele care le găsesc acolo.
Am înregistrat și un video dedicat cumpărăturilor de la Jumbo, care îl găsiți pe canalul meu de Youtube, plus în alte articole si clip-uri am amintit ce mi-am mai cumpărat.
Azi vin să vă prezint alte câteva produse, care, deși le-am cumpărat cu ceva vreme în urmă, le folosesc deja și îmiplac foarte mult, așa că am să vă spun și părerea mea despre ele.

Pentru cele care nu ați ajung încă în magazinele Jumbo, trebuie să vă spun că în aceste magazine imense se găsesc de toate pentru casă și grădina. De la mii de jucării pentru copii, la o groază de articole pentru birou, apoi au raioane dedicate amenajărilor interioare și multe altele.

Printre multele produse comercializate de ei, au și vreo 2-3 raioane pentru frumusete.

Printre multe alte produse cumpărate de la ei, vreau azi să vă prezint câteva produse pentru frumusețe care eu le folosesc zilnic. Trebuie să menționez că toate au prețuri foarte mici pentru că majoritatea produselor sunt fabricate în China, dar au calitate bună comparativ cu alte produse chinezești.

1. Dischete demachiante dreptunghiulare. Îmi plac foarte mult aceste dischete pentru forma lor și pentru că sunt destul de subțiri și rezistente. Totuși, nu-mi place faptul ca are puțin puf și este când îmi dă mâncărimi de nas 🙂 Dar dacă le îmbib bine în demachiant, puful dispare și sunt plăcute la folosit.

2. Șervețele demachiante. Eu nu prea folosesc șervețele demachiante pentru că îmi place să simt atingerea apei, fără apă am impresia ca pielea mea nu e curată. Dar le mai folosesc din când în când, când vreau sa corectez un machiaj sau seara când este un film bun și nu ma pot desprinde de el, ca sa merg la baie. Aceste servețele demachiante, nu au nimic super special, sunt servetele demachiante simple și foarte ieftine. Demachiaza machiajul normal, dar nu și rimelul rezistent la apă. Eu oricum nu folosesc servtețele demachiante pentru ochi, e prea mult prea sensibilă ca să o agresez cu servețele.

3. Burețelul pentru machiaj l-am găsit la doar câțiva lei și e foarte bun pentru blending. Are o textura bogata, dar fină, absoarbe excesul de machiaj și ajută bine la blenduirea lui.

Iar produsul meu preferat pentru frumusețe, cumpărat din Jumbo, este această perie de curățare și masare a feței.

Știu că sunt pe piață tot felul de perii super speciale, dar nu cred în periile antibacteriene sau altele de genul. Prefer să investesc în produse cosmetice în locul aparatelor.

Acest set a costat 25lei și are 3 capete rotative care se pot schimba.
Are peria pentru curățare, buretele pentru polișare și dispozitivul pentru masaj.

Buretele, eu l-am găurit pentru că nu am știut cum să schimb cap-ul acesta și mi-a fost frică să trag de el. Ei bine, am nimerit eu unul care se scoate mai greu. Acum toate merg ca pe roate, capetele efectiv se extrag de pe acea clama rotativa.

Peria pentru curățare o folosesc împreună cu gelurile pentru curățare. Pentru demachiante folosesc dispozitiul pentru masaj, pentru a ”distruge” mai ușor machiajul, dar îl folosesc și pentru masaj cand folosesc uleiul hidratant cu Maracuja de la Secom. Buretele îl folosesc împreună cu produsele pentru exfoliere împreună cu geluri exfoliante.

Setul acesta pentru frumusețe îl recomand cu toata încrederea și mai ales pentru prețul lui. Serios, a costat 25lei și am dat 8 lei pentru 2 baterii 🙂

Voi folosiți produse cumpărate din Jumbo?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe:
♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?