Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials

Favoritele lunii Februarie

Chiar daca este mijlocul lunii Martie deja, sunt datoare acestor produse sa le dedic un articol special, asa ca azi voi publica Favoritele lunii Februarie.
Hadeti sa vedem care sunt favoritele mele in luna Februarie:
Pensula alba este cea pentr blending de la ELF, o folosesc pentru ochi si o iubesc mult, iar pensula neagra este cumparata din Jumbo si imi place foarte mult pentru conturarea fetei cu paleta de la ELF.

N-am prezentat aici, dar BB Cream-ul de la Rimmel London este nelipsit din rutina mea zilnica de machiaj.

Paleta cu farduri pentru pleoape am gasit-o in magazinul Jumbo si mi-a cazut tare draga. Fardurile au culori naturale calde care imi plac foarte mult. Sun putin pudrate,dar nu ma deranjeaza pentru ca se aseaza bine si rezista suficient (cu un primer sub) pentru pretul la care le-am cumparat (undeva la 20lei).

 Am plasat deja 2 comenzi la ELF, desi n-am publicat un Unboxing pentru ca am avut prea multe unboxing-uri in ultima vreme. Printre altele mi-am luat si aceasta paleta pentru conturul fetei, varianta St Lucia.
Am sa-i fac un review separat, pentru ca merita. Mie imi place foarte mult aceasta paleta.

Balsamul de buze de la Avene il aveam in stocul meu cu produse de rezerva, iar vremea rece m-a facut sa-l scot de-acolo si sa-l folosesc. Cred ca este al patrulea tub care il folosesc in ultimii ani si este unul dintre balsamurile mele preferate.

La fel, aveam intre produsele de rezerva si crema Aqualia Thermal de la Vichy, fiind una dintre preferatele mele. Am apelat din nou la ea pentru ca, va spuneam la inceput de ianuarie ca mai dau o sansa unor produse „uitate” si cremele care le aveam acolo nu mai hidratau suficient.

Rujul de la Flormar, in nuanta D32 l-am primit de la BeautyBarometer si de-atunci il port tot timpul cu mine in geanta. Are o culoare nude, dar calda si se aseaza bine pe buzele mele.

Corectorul lichid de la NYX este preferatul meu, asa cum am mai zis aici pe blog, iar de curand am inceput sa folosesc pudra pentruu fixarea corectorului de la ELF, varianta HD si sunt foarte multumita de cum se comporta cele doua produse impreuna.

Ati folosit careva dintre produsele prezentate mai sus?
Ce parere aveti despre ele?

For more news, follow me on: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?