Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml

CC Cream-ul preferat – review

Sunt convinsă ca deja ați citit sau ați văzut păreri despre noile produse de la Farmec, mai exact din gama Gerovital Happiness.
Normal, că nu m-am putut abține ca să nu încerc și eu CC Cream-ul lor, așa că acesta a fost primul produs din noua lor gamă, pe care l-am încercat.

Folosesc această cremă de aproape o lună și chiar o folosesc zilnic. Mie, în general, nu-mi place să folosesc fond de ten pentru că îmi închide porii și pielii mele nu-i prea place, așa de vreo 4 ani încoace folosesc creme colorante.

Îmi plăcea foarte mult și mi-am tot recumpărat BB Cream-ul de la Rimmel London, dar de când am încercat această cremă de la Gerovital, nu mă pot despărții de ea.

Are o textură foarte lejeră, o cremă foarte ușoară, are un nou neutru care se adaptează oricărui ton de ten, are o acoperire medie. Nu îngrasă tenul, îl lasă să respire, il menține neted și nu usucă tenul.

Are un preț accesibil, intre 18-25lei și se găsește în supermarket, în farmacii și chiar în piață le-am văzut. Eu am comandat-o pe 1001cosmetice pentru că era la ofertă.

Gama Happiness o gasiti aici, unde puteti alege intre cele 3 nuanțe de CC Cream-uri scoase pe piata de Farmec.

Cine mai folosește acest CC Cream? Vouă vă place?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?