Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
The Inkey List PHA toner 100ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml

Sindolor gel – review

De cativa ani deja recomand cu incredere Sindolor si il folosesc toti prietenii apropiati care au avut nevoie. Desi l-am mai incercat pentru dureri usoare, acum a venit momentul sa-l testez cu adevarat „pe pielea mea” pentru ca am facut un blocaj de muschi la nivelul spatelui si durerea era insuportabila.

Pentru ca pe tatal meu cu Sindolor l-am tratat dupa niste contuzii urate in urma unui accident urat si si-a facut efectul, era normal sa-l avem in casa pentru orice eventualitate. Asa ca am ajuns acasa si m-am dus direct la dulapul cu medicamente.



Sindolor este un medicament sub forma de gel care se poate elibera din farmacie fara reteta, la recomandarea farmacistului. Se poate folosi doar la nivelul pielii care nu sufera de rani deschise sau interventii chirurgicale recente. Contine piroxicam – un antiinflamator puternic; ciclobenzaprina si lidocaina care sunt anestezice locale.


Se recomanda pentru reducerea durerilor in cazul contuziilor, entorselor, durerilor musculare sau articulare. Pentru ca este sub forma de gel are un avataj pentru pacient pentru ca se absoarbe usor la locul dureros fara a fi nevoie de masaj, care uneori poate fi dureros.





Parerea mea despre Sindolor

Chiar este un gel antiinflamator foarte bun, in cazuri unor dureri musculare, cum am avut eu sau a celor amintite mai sus. Se poate folosi si in caz de intinderi de ligamente sau febra musculara daca durerile sunt puternice.


Nu se recomanda persoanelor alergice la piroxicam sau lidocaina, femeilor insarcinate si copiilor sub 18 ani. Nu se aplica pe rani deschise. Date suplimentare găsiți pe pagina producătorului aici. Se gaseste in farmacii si va rog sa cereti sfatul farmacistului inainte de a cumpara acest produs, poate mai aveti nevoie si de alt produs pentru durerea sau nevoia Dvs.


Cine a mai folosit Sindolor? 




 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?