Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml

Jocuri cu bebelusi bolnavi

Cand ati citit titlul, poate v-ati gandit „ce-o mai fi si asta? Jocuri chiar cu bebelusi bolnavi?” 
E adevarat, e un subiect delicat pentru ca bebelusii sunt personaje magice, gingase si foarte dragute. Dar ma gandeam azi, venind spre farmacie, la acest subiect interesant.

Am tangenta zilnic cu parintii si copilasi bolnaviori si pot sa va spun ca persoanele cele mai speriate si stresate dintre toti pacientii care exista, sunt parintii care au bebelusi bolnavi. Nimeni nu-i invata, n-au unde sa vada, nici macar filme nu sunt sau alte aplicatii sa vada cum reactioneaza un bebelus bolnav, de ce plange, de ce nu inceteaza si oare ce-ar putea sa-i dea la copilas ca sa-l faca sa se linisteasca.

Mai sunt o categorie de persoane, femei si barbati, care le e frica sa-si faca un copil din cauza aceasta, ca vor fi bolnavi, vor plange si altele de genul. Iar a treia categorie sunt parintii care isi doresc copii, persoanele carora le sunt foarte dragi copii si tot ce tine de ei, jucarioare, hainute si de ce nu jocuri cu si despre bebelusi.

Haideti sa trecem mai usor prin aceste faze mai neplacute cand bebelusii nostri sunt bolnavi si haideti sa ne amuzam jucand un joc cu bebelusi. Jucandu-ne ne relaxam, ne putem gandi ce ar astepta bebelusul nostru sa-i dam, sa-i alinam durerea si de pot deschide noi orizonturi. Bebelusii sunt foarte draguti si foarte amuzanti daca ii putem privii si juca cu ei, asa cum isi doresc ei, sa ne jucam cu ei.

Va propun cateva jocuri cu bebelusi bolnavi disponibile online, sa vedem cine ii insanatoseste cel mai repede! 

Cine se joaca azi? 😉

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?