Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml

Hand cream Techir – Review

(English version below)

RO: Techir este un brand romanesc ce foloseste apa salina si namolul din lacul Techirghiol, aflat in Jud Constanta, Romania.
Apa salina din lacul Techirghiol este renumita pentru compozitia bogata in minerale si saruri cu proprietati exceptionale pentru pielea si organismul uman.

Crema de maini Techir este o crema grasa, puternic hranitoare care contine apa salina din lacul Techirghiol, ulei de ricin, unt de shea, vitamina E, vitamina B5, glicerina vegetala, alantioina si amidon de orez. 
Aceste componente au fost alese pentru a hrani pielea mainilor si astfel pielea devine elastica; ajuta la refacerea pielii deshidratate, crapate  sau iritate. Efectul protector sustinut de ingredientele naturale ofera un film lejer cu efect hidrofobic si va apara pielea  mainilor de inrosire si deshidratare cauzate de frig, vant, detergenti si alti radicali liberi.

Parerea mea:
Asa cum ziceam mai sus, este o crema grasa, puternic hranitoare cu miros specific de unt de shea care pentru unii poate parea un miros ciudat, dar e normal sa miroase asa, crema neavand aditivi artifiali.
Imi place sa folosesc aceasta crema, seara, cand ma pun in pat sau la televizor ca pe o crema-tratament pentru maini sau dupa ce spal vase cand pielea mainilor mele devine iritata sau uscata de la detergent si apa fierbinte. La spalatul vaselor nu folosesc manusi, pentru ca imi place sa le simt ca sunt curate.
O mai folosesc dimineata, cand plec la serviciu si asa evit uscarea si 
craparea pielii mainilor de la frig.

Este o crema grasa, interesanta si foarte hranitoare.

O recomand cu incredere persoanelor care au probleme cu pielea mainilor din cauza frigului, detergentilor sau altor factori externi.

Crema de maini poate cumparata pe site-ul Techir.

––––––––––––––––-
EN: Techir hand cream is a fat cream specially created for people with hand skin isuues. 
This hand cream contain salt aqua from a Romanian lake named Techirghiol, ricin oil, shea butter, vitamin E, vitamin B5, vegetable glycerin, allantoin and rice starch.


These ingredients help restore dehydrated skin, chapped or irritated.


I like to use this cream in the evening, when I put in bed or on television as a cream-treatment for hands or after I wash my dishes when the skin becomes irritated or dry from detergent and hot water. I do not use gloves to wash dishes, because I like to feel that they are clean.
Often I am using it in the morning when I go to work and so avoid drying and

cracking skin of hands from the winter cold wather.


You can found this cream on Techir website.

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
For more news, follow me on:
 ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?