Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy

Primul an de blogging + Concurs

Bună fetelor!

Pe 28 octombrie www.farmacistonline.ro a împlinit un an, 
primul an de când a apărut online și public primul articol 🙂

În sfârșit am împlinit și eu un anișor! 🙂

Iată câteva date:
Primul articol publicat: Scapă de stresul cotidian, publicat pe 28,10,2013, fiind cel mai scurt articol publicat pe blog-ul cu domeniu achiziționat.
Apoi au urmat câteva articole care le publicasem înainte pe un alt blog unde mi-am început chiar primele articole și unde am am avut de-a face prima data în viață cu bloggingul efectiv. Până atunci, doar citeam bloguri, eram abonată la foarte multe bloguri și citeam articolele primite prin mail, seara, în ritualul meu secret de relaxare de seară.

De-a lungul acestui an, am trecut prin câteva schimbări în viața profesională și în viața personală, ceea ce m-a făcut să mă schimb, sper eu în bine și încet, încet m-am îndrăgostit tot mai mult de acest blog. M-am documentat, am citit multe sfaturi și apoi am încercat să le pun în practică. Așa am ajuns să schimb interfața acestui blog, să public articole după un program mai ordonat și să am grijă la calitatea textului și a pozelor.

Am început cu câteva articole generale despre sănătate ți frumusețe,apoi am adăugat și câteva elemente din domeniul farmaciei și abia prin primăvară am început să scriu despre produsele care le dețineam. Apropo, încă am produse care le dețin și n-am scris nimic despre ele.

La început mi-a fost greu să mă exprim pentru un public general (și încă mi-e greu pe domeniul farmaceutic) fiind obișnuită prin profesia mea să mă adresei unei singure persoane, cea din fața mea și, în plus, legea farmaciei și alte îndrumătoare ale profesiei noastre ne îndrumă și cumva ne obligă, să nu generalizăm o boală sau un tratament, pentru că fiecare persoană este foarte diferită de cealaltă și fiecare reacționam diferit.

Abia prin vara acestui an (2014) am primit primele mostre de produse pentru testare, în rest, toate au fost cumpărate de mine, din bugetul propriu. Țin minte că așa mult m-am bucurat, și acum mă bucur pentru fiecare mostră sau produs care îl primesc, de la oricine 🙂 
Sunt o bună primitoare de cadouri :-))

Am ales să scriu mai mult despre produsele pentru frumusețe, pentru că e o latură mai veselă sa zicem, a profesiei mele, o ramură care îmi place foarte mult.

Mi-ar face mare plăcere să aflu ce vă place și ce nu vă place pe acest blog, observații sincere v-aș ruga, și mi-ar place să știu ce subiecte ați fi încântate să găsiți pe blogul meu.

Ca să stimulez răspunsurile voastre și să sărbătorim împreună acest prim an de blog, voi acorda un premiul, prin tragere la sorți dintre persoanelor care îmi scriu părerea lor despre blogul meu și dau share acestui articol pe Facebook.

La mulți ani FarmacistOnline!

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
 ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?