Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml

NYX Blush Pinched – Review

(English version below)
RO: Va spuneam aici ce produse mi-am comandat, pentru prima data, pe makeup-shop.ro si ce mult imi doream sa am si eu produse NYX.
Asa ca, mi-am luat inima in dinti, daca tot erau la oferta si mi-am comandat un set intreg de produse, asa cum ati observat in postarea Haul 10.

Azi vreau sa va arat Blush-ul de la NYX, varianta  Pinched, PB25.
Este super dragut acest blush, foarte bine pigmentat, are o consistenta de pudra presata foarta fina cu particule extrem de mici stralucitoare, care dau o usoara luminozitate obrajilor.
Nuanta trage catre o piersica coapta, cu un usor ton/subton (nu ma pricep la astea) violet deschis cu o combinatie de roz inchis-mov deschis.
Pe obraz iese chiar nuanta naturala a bujorilor, a obraji sanatosi, usor colorati. Imi place mult aceasta nuanta chiar daca e putin mai inchisa, dar se potriveste foarte bine pe timp de vara si pe timp de iarna.
Am folosit aceasta nuanta intr-o cantitate foarte mica pe pleoape, doar asa de proba sa vad cum iese, si am fost uimita sa vad ca arata chiar bine si rezista cateva ore. Normal, am folosit baza de machiaj pt ochi, tot de la NYX, despre care o sa scriu zilele viitoare.

Pudra pentru obraz a costat, la oferta, 22.40 lei. 

Cine mai foloseste acest blush? Voua cum vi se pare? 

EN: I write here what products I ordered for the first time on makeup-shop.ro and how much I wanted to have and my NYX products.
So I took the chance, if all were to offer and I ordered a full set of products, as you’ve seen in the posting Haul 10.


Today I want to show the NYX Blush, Pinched version, PB25.


This blush is super cute, very well pigmented pressed powder has a very fine consistency with extremely small particles glowing on cheeks giving a slight brightness.


Close to a ripe peach shade with a slight tone/subton (I’m not good at this)  with a combination of dark pink-purple light.


On cheeks had natural shade of peony, healthy cheeks slightly colored. I love this shade even if it is slightly darker, but fits nicely on summer and winter.


I used this shade in a very small amount on the eyelids, just try to see how it goes, and I was amazed to see that even look better and last a few hours. Normally, I used eye makeup base from NYX too, which will write the next day.


Blush powder can be found here.


Who uses this blush? 

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
For more news, follow me on:
 ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?