Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

Haul #7: Box of Beauty by Douglas

Cum am vazut ieri la Camelia ca a aparut Beauty Box-ul la Douglas, le-am si scris mail celor din Douglas Oradea sa-mi tina una deoparte si azi am si fost dupa cutiuta.


Am ales sa cumpar cutiuta de luna aceasta pentru ca am avut ocazia sa testez cateva produse de machiaj de la Shiseido in Douglas din Viena si cred ca sunt 
produsele de make-up cele mai potrivite tenului meu.

Cum va spuneam aici, am testat multe, in fiecare zi altceva,alta firma, alte produse, totusi la produsele Shiseido am revenit pentru ca mi-au placut cum le-am simtit pe piele chiar si seara, poate sunt create pentru un ten ca si al meu.

In fiecare luna ma uit ce contine Box of Beauty, am avut cateva tentative de cumparare, dar cum sunt tot pe fuga, pe cand am ajuns in Douglas se epuizase stocul si tot asa.

Mai vazusem la Camelia ca produsul full-size este o crema de corp cu ulei de migdale si ulei de susan iar pe ceva canal youtube auzisem ca si miroase foarte bine. Mai mult pretul acestei creme de corp depaseste pretul intregii cutii, si gata, m-a convins 🙂

Doamna din Douglas Lotus Oradea, care mi-a rezervat cutia a fost foarte draguta si mi-a dat si o mostra pentru parfumul La panthere de la Cartier. Va multumesc doamna!

Haideti sa o despachetam impreuna:

Imi cer scuze pentru calitatea imaginilor, dar nu am avut lumina naturala suficienta 
pentru ca afara ploua si trebuia sa vi-o prezint cat mai repede 
pentru a nu pierde sansa la aceasta cutie.

Chiar ma bucur ca am gasit-o si chiar imi plac fiecare produs din aceasta cutiuta.

La o alta Camelia am vazut preturile pentru fiecare produs in parte si totalul lor iese undeva la 270 lei, calculat pe mililitri aproximativi fata de pretul produselor full size. Totusi pe ambalajele cremelor de la Shiseido scrie ca sunt mostre care nu se comercializeaza.

Oricum aceasta cutie isi merita banii, pretul ei de pornire fiind 79 lei, dar cu reducerea cardului Douglas ramane de plata doar 59 lei. 

Cine si-a mai cumparat acesta cutiuta cu bunatati?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?