Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Inkey List PHA toner 100ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml

Nu mai potrivește fondul de ten? Rujul nu mai rezistă? Află de ce.

Te-ai întrebat vreodată de ce ieri îți era bun fondul de ten și ziceai că nu îl vei schimba prea repede, şi azi parcă nu se mai întinde așa bine sau parcă nu mai acoperă aşa bine?

La fel ai pățit cu rujul sau blush-ul?

Să încep cu începutul.  
Ştim cu toții că fiecare produs pus pe pielea noastră poate influența sau chiar schimba textura şi pH-ul pielii noastre şi 
că „suntem ceea ce mâncăm” sau ceea ce bem.
Fiecare produs, inclusiv apa, care îl ingerăm sau îl aplicăm pe pielea noastră își lasă amprenta asupra ei.
Cremele de față, respectiv balsamul de buze au fost create și testate pentru diferite tipuri de ten: gras, uscat, mixt sau normal. Asta știe toată lumea, nimic nou, doar că persoana care a testat acea cremă oare ce demachiant și loțiune tonică a folosit? Oare era vegetriană sau „carnivoră”, oare fuma sau consuma suficientă apă?
Datorită celor ce mâncăm sau bem şi a cremelor folosite pentru baza de machiaj, produsele de machiaj cum sunt fondul de ten, pudra, blush-ul, fardul de pleoape sau chiar rujul își pot schimba textura de la o zi la alta.
Poți face un experiment mâncând 4-5 zile carne grasă, chips-uri, gyros sau altele asemenătoare și folosește aceleași cosmetice. Vei vedea că nu se comportă la fel pe tenul tău.
Ce e de făcut?

Fă o cura de detoxifiere cu legume, fructe, limonadă (de preferat fără zahăr), mișcare intensă să transpiri, bea multă apă şi exfoliază-ți pielea la 2 zile. Ai nevoie de maxim 5 astfel de zile ca să-ți „cureți” organismul, dar nu dai banii pe alte produse.

Încearcă să folosești cremele, demachiantul și produsele de machiaj fabricate de același brand. În general un brand au pentru test aceleași persoane care folosesc și cremele și produsele de machiaj. Și e logic, dacă testează pentru Vichy, va folosi crema de la Vichy și fondul de ten tot de la Vichy.
Din proprie experiență pot să vă spun că sunt ingrediente ale unor brand-uri care nu se împacă cu ingredientele altor brand-uri.
Un alt exemplu este diferența pielii între anotimpurile calde și cel rece, când produsele cosmeticele trebuie adaptate nevoilor pielii din acel sezon.
Dacă produsul nu expiră în următoarele 3-6 luni, nu-l arunca, schimbă obiceiurile alimentare, schimbă crema de față, poate chiar gelul de curățare și încearcă din nou produsul, poate ți se va potrivi.
Dacă nici atunci nu e cum îți dorești, fă-l cadou, nu e pentru tine.

Cine a pățit așa după un week-end la grătar sau după o nuntă?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe: ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 
Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?