Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Inkey List PHA toner 100ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml

Ce faci dupa ce termini facultatea de farmacie?

Aşa cum ziceam în postarea de aici, ar fi ideal să faci practică în timpul facultăţii pentru că te va ajuta enorm de mult atunci cînd vei termina studiile.
Sfatul meu este ca pentru inceput sa si lucrezi intr-o farmacie independenta. Asa te formezi in a fi un farmacist bun cu inclinatie spre pacient, si nu inspre bani sau castig. Apoi poti trece intr-o farmacie de lant ca sa vezi ca exista mai multe reguli, ca totul e mai ordonat, mai profesional. In lanturile farmaceutice vei invata ce inseamna sa ai mai mult decat un sef, sa completectezi rapoarte, sa afli ce inseamna marketingul si ce important este acesta pentru castigul companiei. Vei mai invata de la profesionisti, formatori, ce inseamna un brand personal si cum sa-l construiesti, la care va trebui sa fi foarte atenta, sa nu cazi in extreme si vei avea posibilitatea sa avansezi.
Ca si plata, e adevarat, in general in lanturi sunt salarii mai mari, datorita bonusurilor sau a orelor suplimentare platite adecvat, dar in schimb vei avea o raspundere mult mai mare in sensul ca totul este monitorizat si trebuiesc respectate anumite reguli stricte. Dar, pentru o viata mai linsitita ca si farmacist, in special daca ai o inclinatie aparte in a ajuta oamenii, vei avea o mai mare satisfactie intr-o farmacie independenta.



Primul an de muncă, te va ajuta foarte mult. După primul an de muncă îţi vei putea căuta un nou loc mai aproabe, mai bine plătit sau mai uşor. Iar dacă nu îţi place domeniul pe care l-ai ales, poţi alege să mai faci studii sau să schimbi domeniul.
Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?