Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml

English and Romanian articles

EN: Hello international audience,

From today you will find all posts in a international language, namely, in English and my native language Romanian. Anytime you can write me in English what you like on my blog or what you want to see on my blog, or anything you want.

But, for those who want to change the Romanian/English language in another language, you will find a Google  international translator on my first page.

Hope you enjoy visiting my blog. If you like what you see, you can follow me on Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’, Pinterest, Instagram, Tumblr or LinkedIn.

Have a nice day!
–––––
RO: Buna dragi cititori,
Incepand de azi, toate postarile de pe blog le veti gasi scrise in limba romana si traduse in limba engleza. Oricand doriti, imi puteti scrie in romana sau engleza despre ce vi-a placut pe site, despre ce vi-ar placea sa gasiti pe site sau despre orice altceva.

Pentru cei care doresc sa citeasca in alta limba postarile, gasiti pe site un translator powered by Google si puteti alege ce limba doriti (in special pentru cei de etnie maghiara si nu numai).

Dacă ţi-au plăcut articolele gasite pe site, poti fi la curent cu astfel de postări daca te aboneazi sau ma urmareşti pe Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’, Pinterest, Instagram, Tumblr sau LinkedIn.
O zi superba va doresc!

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?